Glass og stålvegg med dør

Varenummer: 7000900 Kategorier: ,

Stål og glassveg med dør i massivt stål og glass. Produseres i ønsket størrelse og farge.

93.150,-
  • Ikke galvanisert

Skriv inn lengden og høyden du vil ha og trykk oppdater for ny pris

10 til 12 uker leveringstid

stål vegg med glass og dør er noe av det mest eksklusive på markedet. Dette er et tidløst valg for den kvalitetsbevisste kunden som ønsker det lille ekstra.

stålvegg med glass og dør passer i mange ulike omgivelser og er et valg du helt sikkert vil bli fornøyd med. Med sine store glassflater, gir de en fantastisk romfølelse og lager en lys og luftig atmosfære, enten du velger å bruke dem hjemme eller hos en bedrift.

Selve veggen er laget av smijern og glass. De lekre dørene er av massivt stål og glass. Produktet kan produseres i størrelse og farge etter kundens ønske.

Alle våre vegger er håndlaget og materialene som brukes er av høyeste kvalitet.

Dørene inkluderer håndtak og lås, eller faste håndtak. De leveres med minst 4 mm sikkerhetsglass, avhengig av størrelse. Glassene er umontert for tryggere frakt.

Dørene kan sees på den lekre bloggen til Sonja Olsen www.sonjaols.no eller på hennes instagram @sonja_ols

Alle våre smijerns- og stålprodukter lages manuelt av dyktige smeder. Vi holder derfor våre varelagre til et minimum og kan gi deg som kunde enda bedre priser.

Vi skreddersyr 100 % etter kundens behov for mål og design. Ta kontakt ved å ringe oss, sende oss en epost på [email protected] eller sende inn et av formularene på nettsiden vår.

Vekt 5.5 kg
Dimensjoner 2170 × 2404 cm