VELKOMMEN TIL METALFORM™

METALFORM™ er en ledende leverandør av innovative metallløsninger, som spesialiserer seg på systemer av høy kvalitet for et bredt spekter av private og kommersielle kunder. Med over 20 års ekspertise og banebrytende teknologi leverer vi fortreffelighet i hvert prosjekt vi påtar oss. Vår forpliktelse til innovativ design, eksepsjonelt håndverk, kundetilfredshet og kontinuerlig forbedring skiller oss fra konkurrentene.

Historien

METALFORM™ ble født ut av et ønske om å kombinere innovativ design og høykvalitetsfabrikasjon med funksjonalitet og overkommelig pris. Siden 2011 har vi vokst fra en liten lokal bedrift til et internasjonalt konsern som tilbyr et bredt spekter av produkter og systemer – med urokkelig lidenskap, oppmerksomhet på detaljer og omsorg for våre kunder.

Banebrytende design

Vi er stolte av vår innovative, nordisk-inspirerte arkitektoniske design. Ved å slå sammen form og funksjon, sikrer vi at produktene våre ikke bare yter, men også bidrar til å forbedre både innvendig og utvendig arkitektur.

Uovertruffen presisjon

Vi forstår at presisjon er avgjørende. Med en toppmoderne fabrikk og et team av dyktige produsenter og smeder, oppnår vi uovertruffen nøyaktighet i hvert produkt vi lager.

Allsidighet og tilpasning

I våre prosjekter håndterer vi et variert spekter av krav, kompleksitet og skala. Vår evne til å tilpasse løsninger for å møte spesifikke kunders behov sikrer at vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer perfekt til deres unike visjon.

Kvalitetssikring, innovasjon og kompetanse

Kvalitet er kjernen i alt vi gjør. Vi implementerer strenge kvalitetskontrolltiltak på hvert trinn i prosessen, og sikrer at produktene våre overholder de høyeste industristandardene. Vi streber etter å holde oss i forkant av de siste fremskrittene, slik at vi kan implementere innovative løsninger og levere overlegne resultater for våre kunder.

Samarbeid

Vi tror på å fremme langsiktige relasjoner med våre kunder og partnere, bygget på tillit, åpenhet og samarbeid. Vårt team av dedikerte fagfolk jobber tett med våre kunder gjennom hele prosjektets livssyklus.

Kundetilfredshet

Våre kunders tilfredshet er vårt endelige mål. Vi er dedikert til å gi eksepsjonell kundeservice, lytte til deres behov og gå den ekstra milen for å møte deres forventninger. Vi verdsetter åpen kommunikasjon, raske svar og en proaktiv tilnærming til problemløsning.

Ledene i Europa

Med hovedkontor i Norge og kontorer i Storbritannia og Tyskland, tilbyr vi eksepsjonelle løsninger over hele Europa. Selv om vi kan sikre at våre kunder over hele kontinentet har enkel tilgang til vår ekspertise og tjenester, gjør vår regionale tilstedeværelse oss i stand til å forstå de lokale markedene, tilpasse oss regionale krav og gi rask og effektiv støtte.