Gi dørene dine en oppgradering med Schweiss Stropekonvertering – Den ultimate oppgraderingen!

Schweiss Stropekonvertering er den ultimate løsningen for å oppgradere dine eksisterende hydrauliske eller sammenleggbare porter. Med sitt innovative design erstatter dette konverteringssettet utdaterte kabler med sterke, holdbare stropper som gir overlegen ytelse og pålitelighet. Ved å oppgradere til Schweiss Stropekonvertering kan du oppleve jevnere og raskere dørbetjening, redusert behov for vedlikehold og økt effektivitet. I tillegg kan settet enkelt installeres av en profesjonell eller en ivrig gjør-det-selv-entusiast, noe som gjør det til en kostnadseffektiv måte å forbedre dørens ytelse på. Ikke nøye deg med utdatert teknologi – oppgrader dine porter med Schweiss Stropekonvertering og nyt fordelene ved moderne og effektiv betjening.

Lei av kabelporter? Bli med i Schweiss stropekonverteringens revolusjon!

Er du lei av å håndtere utdatert, usikker og kostbar vedlikehold av kabelbifold-porter? Schweiss har løsningen – vårt innovative Stropekonverteringssett. Med vår design kan du oppgradere enhver eksisterende bifold-dør med våre løftestropper, uavhengig av produsent eller modell. Våre løftestropper varer lenger, er mer holdbare og ruster eller floker seg aldri, og gir raskere og mer stillegående døråpning. I tillegg har de en myk start- og stoppfunksjon, slik at bifold-døren din varer enda lengre. Stol på Schweiss – våre løftestropper har 10 års garanti og varer tre ganger så lenge som kabler eller mer. Oppgrader til det nyeste og beste innen bifold-dørteknologi med Schweiss Stropekonvertering.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Strap Conversion 1 Jpg Webp

I årevis har bifold-porter blitt hevet og senket ved hjelp av konvensjonelle stålkabler. Schweiss Doors har i over 20 år brukt de populære og langvarige løftestroppene til denne funksjonen. Nå krever 99 prosent av kundene våre polyester løftestropper. Hvorfor? Fordi løftestropper gir større løfteevne og ikke blir fillete eller vikler seg opp! Styrke-til-vekt-forholdet på stroppene er ekstremt høyt. De 3-tommers stroppene har en belastningskapasitet på 29 000 pund, mens 1/4″ kabler har en belastningskapasitet på bare 7 200 pund. I tillegg er sikkerhetsfaktoren på stroppene godt over standardforholdet på 5:1.

Hvorfor bruke kabler når løftestropper er sterkere, mer langvarige og enklere å vedlikeholde?

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Cable Problems 1 Jpg Webp

Kabler krever mer vedlikehold, noe som resulterer i mer nedetid.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Cable Problems 2 Jpg Webp

Løse kabler kan forårsake problemer.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Cable Problems 3 Jpg Webp

Kabler slites raskere og blir lett utslitt over tid.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Cable Problems 4 Jpg Webp

Ujevn omsnøring av kabler kan forårsake problemer.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Cable Problems 5 Jpg Webp

Kablene vikles inntil hverandre og forårsaker slitasje.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Cable Problems 6 Jpg Webp

Kabler har en tendens til å bevege seg rundt løftetrommelen og forårsake problemer.

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

 • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.