Transformér ditt rom med Schweiss sammenleggbare og hydrauliske glassporter

Schweiss spesialglassporter er den perfekte måten å legge til en touch av moderne eleganse i ditt rom. Med sin stilrene og moderne design og materialer av høy kvalitet er disse dørene ikke bare vakre, men også utrolig funksjonelle. Enten du er ute etter en sammenleggbar eller hydraulisk dør, tilbyr Schweiss et bredt spekter av tilpasningsmuligheter som passer dine spesifikke behov. Med deres holdbarhet, energieffektivitet og enkel betjening er disse dørene det perfekte valget for alle som ønsker å forbedre sitt rom med en touch av sofistikasjon.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Bifold Glass Window Doors Jpg Webp

Red Bull Energy Drink sitt nye hjem i Santa Monica, CA, krevde store renoveringer av en mursteinsbygning fra 1950-tallet. For å skape en indre gårdsplass, overvåket HLW International rivingen av en del av bygningens opprinnelige tak. Innenfor gårdsplassen ble det bygget en skateboardrampe uten funksjon, som måler 40 fot i bredde og 250 fot i lengde, med kontorer og konferanserom under. Den massive 10-tonns døren for rampen ble produsert av Schweiss Doors fra Fairfax, MN, og drives av to elektriske motorer og åtte løftestropper.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Apartment Window Wall Jpg Webp

Shigeru Ban, det japanske arkitektfirmaet bak Metal Shutter House-prosjektet på Manhattan, samarbeidet med Schweiss Doors for å realisere sin visjon om en «vindusvegg» som kunne vise fram den imponerende New York City skyline. Målet var å skape en forbindelse med omverdenen, og Schweiss Lift-Strap sammenleggbare porter var den perfekte løsningen for å gjøre dette mulig. De skreddersydde designerdørene smelter sømløst sammen med boarealet og gir eierne muligheten til å øyeblikkelig endre stemningen i rommet med et enkelt trykk på en knapp.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Hydraulic Garage Doors Jpg Webp

Leo Kingston’s enetasjesbolig i Oklahoma City skryter av en imponerende garasje som garantert vil fange oppmerksomheten. Den fantastiske epoxygulvet, som vanligvis brukes innendørs, komplementerer den moderne designen på veggene og taket. Hovedattraksjonen er Schweiss hydrauliske glassdesignerdøren, som måler 15,3 fot x 7,1 fot og har elektriske fotocellesensorer og fjernåpner. For å støtte vekten av glasset og sikre stabilitet valgte Kingston en frittstående hovedbjelke som kobles til I-bjelker på siden og overkanten av døren. I tillegg hevet han garasjetaket fra 9 fot til 13 fot for å imøtekomme en stablingsbar bilheis.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss High Rise Apartment Bifold Doors Jpg Webp

Beboerne i de 23 etasjers Soma Towers i Belleview, Washington, som huser 273 enheter, kan nå nyte en utendørs piazza takket være tillegg av Schweiss sammenleggbare designerglassporter. Den større av de to sammenleggbare dørene måler 16,5 fot x 7,9 fot, mens den andre har en klar åpning på 14,10 fot x 7,25 fot. Begge dørene er utstyrt med automatisk låsing, elektriske fotocellesensorer, sikkerhetskant for dørbase og et nødbackupsystem, noe som gir både bekvemmelighet og sikkerhet. Soma Towers er ett av over 50 prosjekter fullført av Su Development, som ligger i Bellevue, Washington, i det større Seattle-området.

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

  • Dra og slipp filer her, eller
    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.