Sikre eiendommen din med Schweiss sikkerhetsporter – Utviklet for ytelse.

Schweiss sikkerhetsporter gir den ultimate løsningen for å sikre eiendommen din. Våre sammenleggbare og hydrauliske porter er utviklet for topp ytelse og bygget for å beskytte dine eiendeler mot potensiell tyveri eller skade. Med tilpasningsmuligheter som størrelse, farge og låsemekanismer gir våre sikkerhetsporter deg trygghet om at eiendommen din er sikret. Stol på Schweiss for det beste innen sikkerhet og ytelse.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Bifold Glass Window Doors Jpg Webp

Red Bull Energy Drink sitt nye hjem i Santa Monica, CA, krevede store renoveringer av en mursteinsbygning fra 1950-tallet. For å skape en indre gårdsplass, hadde HLW International ansvaret for rivingen av en del av bygningens opprinnelige tak. Innenfor gårdsplassen ble det konstruert en skateboardrampe uten funksjon, som måler 40 fot i bredde og 250 fot i lengde, med kontorer og konferanserom under. Den massive 10-tonns døren for rampen ble produsert av Schweiss Doors i Fairfax, MN, og drives av to elektriske motorer og åtte løftestropper.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Apartment Window Wall Jpg Webp

Shigeru Ban, det japanske arkitektfirmaet bak Metal Shutter House-prosjektet på Manhattan, samarbeidet med Schweiss Doors for å realisere sin visjon om en «vindusvegg» som kunne vise fram den fantastiske New York City skyline. Målet var å skape en forbindelse med omverdenen, og Schweiss Lift-Strap sammenleggbare porter var den perfekte løsningen for å få dette til å skje. De spesialdesignede designerdørene smelter sømløst sammen med boarealet og gir eierne muligheten til å øyeblikkelig endre stemningen i rommet med et enkelt trykk på en knapp.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Hydraulic Garage Doors Jpg Webp

Leo Kingston’s enetasjesbolig i Oklahoma City skryter av en imponerende garasje som garantert vil fange oppmerksomheten. Den fantastiske epoxygulvet, som vanligvis brukes innendørs, komplementerer den moderne designen på veggene og taket. Høydepunktet er den Schweiss hydrauliske glassdesignerdøren, som måler 15,3 fot x 7,1 fot og har elektriske fotocellesensorer og fjernåpner. For å støtte vekten av glasset og sikre stabilitet, valgte Kingston en frittstående hovedbjelke som kobles til I-bjelker på siden og toppen av døren. I tillegg hevet han garasjetaket fra 9 fot til 13 fot for å imøtekomme en stablingsbar bilheis.

Http:  Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss High Rise Apartment Bifold Doors Jpg Webp

Beboerne i de 23 etasjers Soma Towers i Belleview, Washington, som huser 273 enheter, kan nå nyte en utendørs piazza takket være tillegg av Schweiss sammenleggbare designer glassporter. Den større av de to sammenleggbare dørene måler 16,5 fot x 7,9 fot, mens den andre har en klar åpning på 14,10 fot x 7,25 fot. Begge dørene er utstyrt med automatiske låser, elektriske fotocellesensorer, sikkerhetskant for dørbase og et nødbackupsystem, og tilbyr både bekvemmelighet og sikkerhet. Soma Towers er ett av over 50 prosjekter fullført av Su Development, som ligger i Bellevue, Washington, i det større Seattle-området.

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

  • Dra og slipp filer her, eller
    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.