Opplev forskjellen med førsteklasses sammenleggbare porter fra Schweiss.

Schweiss sammenleggbare porter er hydrauliske porter som kan brukes i ulike bruksområder, inkludert flyhangarer, industribygninger og landbruksstrukturer. Disse dørene har flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle takdører, inkludert mer klaring og raskere åpne- og lukketider. Schweiss sammenleggbare porter kan tilpasses og designes for å passe ulike størrelser og former, noe som gjør dem til et allsidig alternativ for enhver bygning eller struktur.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Bifold Doors Great Features Jpg Webp

STROPPE-SAMMENLEGGBARE PORTER

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Strap Bifold Door Frame Jpg Webp

Schweiss Doors’ patenterte «Lift Strap» system har holdbare polyesterremmer og er en populær valgmulighet for kunder, hvor 90% av dørene blir bestilt med dette systemet. Antallet remmer varierer basert på dørstørrelsen, og tilstrekkelig dimensjonerte løftetromler gir en sikkerhetsfaktor på 5:1. Løfteremmene vikles rundt løftetromlene og øker hastigheten etter hvert som trommelens omkrets øker, noe som muliggjør raskere og tryggere åpning. Den solide stålstempelen har 3″ løftetromler montert ved hvert løftepunkt, noe som gir jevn løfting, og hvert løftepunkt har smørbare lagermonteringer. Den elektriske kraftenheten er utstyrt med en girmotor og elektrisk bremse som garanterer at døren stopper og holder seg i hvilken som helst posisjon under bevegelse. Schweiss Doors’ sammenleggbare porter er laget av kvalitetsmaterialer og har en ramme av 3″ x 3″ firkantet rør eller 2″ x 2″ firkantet rør, samt ekstra tungdrevne 3″ rullelagerhjul for bunnskinnene.

ENDELIG HYDRAULISK DØR

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Hydraulic Doorframe Jpg Webp

Schweiss Doors’ hydrauliske porter er laget med en solid ramme av 2″ x 4″ firkantet rør og 2″ tverrgående rør. Dørene drives av elektrisk-hydrauliske kraftenheter, som kommer fullt montert med en oljereservoar, en direkte drevet motor og måleinstrumenter. Kraftenhetene er utstyrt med universelle vegg- eller gulvmonteringsbraketter og er designet for å løfte døren i mange år fremover. Alle Schweiss kraftenheter er klare til bruk og leveres også med en testledning, noe som gjør installasjonen av døren enkel for kundene. De hydrauliske dørene åpnes ved hjelp av to kraftige sylindre, en plassert på hver ende av døren, som sikrer trygg og problemfri drift i mange år.

KABEL-SAMMENLEGGBARE PORTER

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Cable Lift Bifold Door Frame Jpg Webp

Schweiss Cable Bifold Doors er utstyrt med kraftige 1/4″ flygalvaniserte stålløftestropper, hvor antall løftestropper bestemmes av størrelsen på døren, og er designet for å gi en sikkerhetsfaktor på 5:1. Rammen til døren er laget av 3″x3″ eller 2″x2″ firkantet rør. Den nedre driftsenheten er elektrisk drevet, med en girmotor som har en elektrisk bremse for å stoppe og holde døren i hvilken som helst posisjon under bevegelse. Løftemetoden bruker en solid stålstempel med 3″ løftetromler montert ved hvert løftepunkt på dørens nedre del. Hvert løftepunkt har smørbare lagermonteringer, og døren bruker 2, 4, 6 osv. løftepunkter avhengig av størrelsen. Hjulene nederst på dørkarmen ruller opp hver sidekolonne ved hjelp av ekstra tungdrevne lager som måler 3″, noe som gir en jevn drift.

DESIGNERPORTER

Vår fokus ligger på å lage unike, skreddersydde porter med en designerfølelse. Ved å samarbeide med deg og dra nytte av vår omfattende ekspertise innen porter, vil vi jobbe sammen for å skape drømmedøren din, tilpasset dine nøyaktige spesifikasjoner. Vårt team er dedikert til å utfordre grensene for hva som er mulig, og vi er forpliktet til å levere enestående resultater som overgår alle forventninger. Vi tror ikke på en standardtilnærming – våre porter er laget spesielt for deg, slik at du får en virkelig personlig opplevelse.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 1 Jpg Webp
Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 2 Jpg Webp

HÅNDOPERERTE SAMMENLEGGBARE PORTER

Denne høykvalitetsdøren er designet for bruk når strøm ikke er tilgjengelig. Rammen er laget av 1,50″ x 1,50″ firkantet rør, og kraftenheten opereres manuelt med en mekanisk håndvinsj i stedet for en elektrisk. Løftemetoden innebærer bruk av kabler eller stropper som betjenes med en håndbetjent mekanisme.

ALUMINIUMRAMMEDE PORTER

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Aluminum Door Frame Jpg Webp

Schweiss tilbyr en unik serie av aluminiumrammede porter som er designet for stil og styrke. Dørrammene er konstruert med firkantede og rektangulære profiler for å oppnå et rent utseende og slitestyrke. Tillegg av nye løftestropper gjør disse dørene enda bedre ved å kombinere populære løftestropper med den reneste døren i verden.

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

 • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.