Hvordan det hele startet?

I 1980, under en bryllupsfest, fikk eieren av Schweiss Doors, Mike Schweiss, et forslag fra en venn: «Mike, du bygger mange forskjellige ting. Hvorfor ikke en port som kan foldes opp?» Dette forslaget var startpunktet for Schweiss Door’s unike design av folde porter. Selv om vennen som kom med forslaget tragisk nok døde samme kveld, levde ideen videre. Schweiss Door’s første port var en 12′ x 12′ folde porter som ble installert på en lagerbygning tilhørende Renville County Highway. Utrolig nok er denne døren fortsatt i bruk den dag i dag. På den tiden produserte Schweiss og hans lille team på tre ansatte forskjellige landbruksutstyr, inkludert Schweiss Chicken Plucker. Det var Chicken Plucker som først ga Schweiss litt anerkjennelse og banet vei for hans fokus på dørproduksjon.

FLEXIBILITET

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt spekter av alternativer når det gjelder skreddersydde porter. Våre porter er tilgjengelige i størrelser som spenner fra 6′ bredde helt opp til 140′. Vi tilbyr tre distinkte stiler av porter, inkludert den nylig utviklede Liftstrap Bifold-døren, den innovative «One-Piece» hydrauliske porter og våre førsteklasses Architectural Designer Door-linjer. Hos Schweiss Doors har vi bygget oss et rykte for å være svært tilpasningsdyktige og ligge i forkant av utviklingen i dørbransjen. Vi er forpliktet til å utfordre grensene og sette nye trender, noe som har gjort at vi har vært et pålitelig og respektert navn i bransjen i mange år.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 03 Machine Shop Bifold Doors Jpg Webp

ENDELTE HYDRAULISKE PORTER

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 03 About Us Designer Hydraulic Jpg Webp

Byggebransjen blir revolusjonert av Schweiss Doors og deres endelte hydrauliske porter. Disse dørene blir stadig mer populære blant byggere på grunn av sitt robuste og elegante design, samt deres glatte og lydløse drift. Det som virkelig skiller Schweiss Doors fra konkurrentene er deres patenterte omsluttende hengseldesign, som er utstyrt med smørenipler, doble dyttetuber, kuleskjøter, hydrauliske vindpinner og tungduty-sylindere, som gir enestående stabilitet. Disse store dørene er svært ettertraktede for ulike bruksområder, som landbruksbygninger, flyhangarer og boligdesignerdører. En fornøyd bygger uttrykte: «Når det gjelder hydrauliske porter, slår ingenting kvaliteten til Schweiss Doors!»

LEDEREN INNEN «DESIGNERDØR»-VERDENEN

Schweiss har blitt en katalysator for interesse blant arkitekter og byggere over hele landet. Vår filosofi er enkel: «Du tenker det, vi bygger det.» Hvis du spør hvilken som helst eier av en Schweiss Designer Door, er sjansen stor for at de vil fortelle deg at å investere i en av våre bifold eller hydrauliske porter var en av de smarteste beslutningene de noensinne har tatt. Mens estetikken til våre porter er imponerende, er det som virkelig skiller dem ut deres kvalitetskonstruksjon og lang levetid, som sikrer pålitelig og effektiv ytelse i årene som kommer. Schweiss glassdesignerdører er designet for å forbedre utseendet til både innendørs og utendørs rom. Våre porter passer så godt inn at de noen ganger kan bli forvekslet med romskillevegger eller bevegelige glassvegger. Vi tilbyr et utvalg av dekorative dørbekledninger som kan kles med kledning for å sømløst smelte sammen med tilstøtende vegger. I tillegg kan du velge mellom glass, metall eller vinyl kledning, dekorativt treverk, gjennomsiktige paneler, tilpassede vinduer og listverk, stukkatur, steinmaterialer og mer for å skape en unik, enestående dør med sin egen karakteristiske stil. Våre Designer Doors er ideelle for en rekke bruksområder, fra hjem og restauranter til stadioner, museer, bobilgarasjer og mer. Enten du er på markedet for en hydraulisk eller bifold-styledør, dekker Schweiss deg med vår eksepsjonelle linje av Designer Doors.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 03 About Us Global Container Shipping Jpg Webp
Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 03 About Us Global Shipping Jpg Webp
Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 03 About Us Shipping Doors Worldwide Jpg Webp

SIKKERHET FØRST

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 03 About Us Research Company Jpg Webp

Når det gjelder porter, bør sikkerhet alltid være øverst på listen. En usikker dør utgjør ikke bare en risiko for eiendommen din, men også for livet selv. På den andre siden gir en sikker dør deg trygghet i vissheten om at eiendommen din og de som er inne i den er beskyttet. Hvis du vurderer å oppgradere hangardøren din, er det viktig å vurdere sikkerhetsfunksjoner og tiltak som er innebygd eller som kan legges til for å sikre trygg og pålitelig drift i årene som kommer. Forsikre deg om at døren har alle nødvendige sikkerhets- og samsvarsegenskaper, som fotoceller, sikkerhetskantlister og grensebrytere, som er designet for å stoppe døren når den åpnes eller lukkes. Dette vil ikke bare gi ekstra sikkerhet, men også bidra til å forlenge levetiden til døren din.

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

 • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.