METALFORM I SAMARBEID MED

2021 10 Frame Png Webp

4 materialer / 8 overflater

Secco Sistemi er unikt i å tilby rammer i fire metaller og åtte overflater, premium, naturlige og resirkulerbare materialer, maksimal motstand og minimalt vedlikehold.

2021 10 Vector Png Webp
2021 10 Vector1 Png Webp
2021 10 Vector2 Png Webp
2021 10 Vector3 Png Webp

MESSING

Kaldbearbeiding av kobberlegeringen OT67, på den grove stadiet

Fargen og glansen til denne legeringen, sammen med hardheten og motstanden mot korrosjon, gjør den til et verdifullt og originalt element for arkitektoniske løsninger i både gammel og ny arkitektur. Overflater i blank eller børstet messing kan uttrykke luksus og forfining, eller tradisjon. Når denne legeringen kommer i kontakt med luften, får den rikdom og refleksjoner av antikk bronse samtidig som den opprettholder sine fysiske egenskaper intakt. Den naturlige oksidasjonen sikrer en grad av selvbeskyttelse som gjør det ferdige produktet ideelt for bruk under vanskelige miljøforhold som maritime omgivelser. Secco Sistemi bruker legeringen OT67 der det høye kobberinnholdet (67%) garanterer betydelig motstand mot korrosjon, mens sinken (33%) forbedrer de mekaniske egenskapene som hardhet og bruddlast. En annen utmerket bærekraftig egenskap ved produktet er at det kan resirkuleres 100%.

2021 10 Screenshot 2021 07 13 At 12 42 2 Png Webp
2021 10 Frame 4 Png Webp

CORTEN STÅL

høyfast og selvpassiverende stål, som produserer et overflatelag av selvbeskyttende oksid, som stopper den atmosfæriske korrosjonsprosessen

Motstanden til cortenstål mot korrosjon er 6-8 ganger høyere sammenlignet med tradisjonelle stål, og har også dobbelt så høy motstand mot strekkstyrke. Dette gjør det mulig å lage høytytende vinduer og konstruksjoner av store dimensjoner og vekt, samtidig som man opprettholder tynne seksjoner. Cortenstål har egenskapen til selvbeskyttelse med en patina på overflaten som forhindrer spredning av korrosjon, og som gradvis får farger og nyanser som minner om tidens gang. Teknologisk innovasjon og dyktighet i tolkningen av trender innen moderne arkitektur har ført til at Secco Sistemi var de første til å bruke cortenstål i produksjonen av rammer og konstruksjoner.

2021 10 Screenshot 2021 07 13 At 12 43 1 Png Webp
2021 10 Frame 1 Png Webp

RUSTFRI STÅL

Industrielt forbehandlet, kaldvalset rustfritt stål for å sikre maksimal kvalitet og ensartethet

Som legeringer basert på jern, karbon, nikkel og molybden, ruster ikke rustfritt stål når det blir eksponert for atmosfæriske påvirkninger. Det er ekstremt holdbart og motstandsdyktig mot korrosjon, og krever minimalt med vedlikehold. Det kan resirkuleres opptil 90%. De fysiske og mekaniske egenskapene til rustfritt stål gjør det mulig å ha mindre dimensjoner på profilene, noe som reduserer den visuelle påvirkningen av produktet og øker belysningen i interiøret. Med en termisk ledningsevne som er 10 ganger lavere enn aluminium, har termisk bro bruddpunkter en lav varmegjennomgangsverdi. Secco Sistemi bruker to typer rustfritt stål for å produsere profilene: den vanligere 304 med en satinfinish, og 316L, ideell for maritime miljøer, med en børstet eller blank finish.

2021 10 Screenshot 2021 07 13 At 12 47 1 Png Webp
2021 10 Frame 2 Png Webp

GALVANISERT STÅL

hotgalvanisert stål med Sendzimir-system, skinnpasset finish for væske- eller pulverbelegging.

På grunn av stålets fysiske og tekniske egenskaper kan man oppnå tynne, sterke og høyytelsesprofiler som gir maksimal fleksibilitet i designet av armaturen samtidig som man reduserer den visuelle påvirkningen. Resultatet er en lettelse og gjennomsiktighet som gir økt lysstyrke i interiøret. Stålet som brukes av Secco Sistemi til å produsere sine profiler er legeringen FeP02, med varminkjet dekning GZ200 (200 g/m3 på begge sider) som sikrer beskyttelse mot oksidasjon både internt og eksternt. Den påfølgende skinpassingen av sinklaget gir en ideell finish som garanterer bedre heft under malingsprosessen; dette utføres med polyesterpulverbelegg (bakt i ovn ved 180° C).

2021 10 Screenshot 2021 07 13 At 12 48 1 Png Webp
2021 10 Frame 3 Png Webp

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

  • Dra og slipp filer her, eller
    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.