Åpne deg enkelt for nye muligheter med hydrauliske porter.

Schweiss hydrauliske sammenleggbare porter er et allsidig og holdbart alternativ for et bredt spekter av bruksområder. Disse dørene bruker et hydraulisk system for å løfte og senke døren, noe som gir flere fordeler sammenlignet med andre typer porter. Med rask åpnings- og lukkehastighet er Schweiss hydrauliske sammenleggbare porter et utmerket valg for applikasjoner som krever rask tilgang. De krever også mindre takhøyde enn andre porter, noe som gjør dem ideelle for bygninger med begrenset plass.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Header Jpg Webp

Hvorfor velge hydrauliske porter?

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Opens New Doors Everyday 1 Jpg Webp

Hydrauliske porter tilbyr en rekke fordeler som gjør dem til et utmerket valg for ulike bruksområder. Underkonstruksjonen til disse dørene gir ekstra bygningsstøtte, samtidig som Schweiss tilpasser designet for hver enkelt dør, slik at den møter dine spesifikke behov. Med doble skyvearmer og flere hengsler har dørene en solid og pålitelig konstruksjon. Schweiss weathertight-porter er designet for å være ekstremt værbestandige og kan enkelt tettes på sidene av dørkarmen. To hydrauliske sylindere driver dørkarmen og sikrer at den tettes sikkert mot dørstolpene. En betydelig fordel med hydrauliske porter er at de har raskere åpningstider og krever mindre takhøyde, noe som gjør dem ideelle i situasjoner der plassen er begrenset. De fungerer også stille og jevnt, noe som gjør dem ideelle for bruksområder der støynivået må holdes på et minimum. Hydrauliske porter er enkle å installere, og de større og bedre sylinderne gjør dem vedlikeholdseffektive med færre bevegelige deler. Samlet sett tilbyr hydrauliske porter en holdbar, tilpassbar og energieffektiv løsning som er enkel å bruke og trygg for alle brukere.

Hydrauliske hengsler: Pålitelig design for maksimal holdbarhet

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Wraparound Hinges Jpg Webp

Schweiss hydrauliske hengsler gir utmerket støtte for deres hydrauliske porter, og sikrer at de er holdbare og langvarige. Deres designteam har tatt hensyn til svakheter ved hydrauliske porter med hengselsveiser som har revet seg løs fra dørkarmen og ødelagt døren. For å unngå slike problemer, tilbyr Schweiss en wrap-around-hengsel med smørenipler som er enkelt tilgjengelige uten å fjerne den øverste gummipakningen. Disse robuste hengslene har en overflate på 22″, noe som gjør at de kan motstå alle kreftene når døren åpnes og lukkes. Hengseldesignet har utskiftbare og smørbare hengselpinner, flere hengselpunkter og mer overflate, noe som gjør dem til de sterkeste hengslene på markedet. Schweiss-hengslene er store, sterke og kraftige, og har blitt rost av kunder for håndverket, styrken og funksjonaliteten. Hengseldesignet setter en ny standard for hydrauliske porter, og gir nødvendig støtte for dørkarmen og hydrauliske sylindere, og gjør dem til et holdbart og pålitelig valg.

SAMMENLEGGBARE HYDRAULISKE KOMMERSIELLE PORTER

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Commercial Doors Jpg Webp

Sammensleggbare hydrauliske kommersielle porter er den perfekte løsningen for bedrifter og industri som krever store, solide porter som er enkle å betjene og gir maksimal sikkerhet. Disse dørene er bygget for å vare og designet for høyfrekvent bruk og tunge applikasjoner, noe som gjør dem ideelle for ulike kommersielle og industrielle miljøer. Schweiss tilpasser designet for hver enkelt dør for å møte kundens spesifikke behov, og sikrer at døren passer perfekt til bygningen og fungerer jevnt. Med en sammenleggbar hydraulisk dør får du raskere åpningstid og mindre nødvendig takhøyde, noe som gjør dem til et utmerket valg for trange plasser. De fungerer også stille og jevnt, noe som er viktig for kommersielle og industrielle omgivelser der støynivået må holdes på et minimum. Schweiss sammenleggbare hydrauliske porter krever lite vedlikehold og har færre bevegelige deler, noe som gjør dem pålitelige og enkle å bruke. Med deres holdbare og tilpassbare design er disse dørene det perfekte valget for enhver kommersiell eller industriell applikasjon der sikkerhet, holdbarhet og brukervennlighet er essensielt.

AVIATIONSPORTER

Sammenleggbare hydrauliske flyporter er et utmerket valg for flyhangarer og andre luftfartsrelaterte applikasjoner. Disse dørene har en underkonstruksjon som gir ekstra bygningsstøtte, og Schweiss tilpasser designet for hver enkelt dør for å sikre at den møter dine spesifikke behov. Med doble skyvearmer og flere hengsler har dørene en sterk og pålitelig konstruksjon. Schweiss weathertight-porter er designet for å være ekstremt værbestandige og kan enkelt tettes på sidene av dørkarmen. To hydrauliske sylindere driver dørkarmen og sikrer at den tetter seg sikkert mot dørstolpene. En betydelig fordel med sammenleggbare hydrauliske flyporter er at de har raskere åpningstider og krever mindre takhøyde, noe som gjør dem ideelle for hangarer med begrenset plass. I tillegg gjør deres stille og jevne drift dem perfekte for flyplassmiljøer der støynivået må holdes på et minimum. Med deres lite vedlikehold og færre bevegelige deler er disse dørene enkle å bruke og trygge for alle brukere. Enten du trenger en ny dør til flyhangaren din eller andre luftfartsrelaterte applikasjoner, tilbyr sammenleggbare hydrauliske flyporter en holdbar, tilpassbar og energieffektiv løsning som vil møte dine behov.

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Aviation Doors Jpg Webp
Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Schweiss Quality Hydraulic Doors Jpg Webp

Schweiss hydrauliske porters ramme: Styrke og kvalitet i hver eneste detalj

Schweiss hydrauliske porter er konstruert med en helstøpt dørramme laget av 2×4 strukturell stålprofiler, som gir maksimal styrke og holdbarhet. De vertikale dørkarmprofilene er også 2×4 profiler, noe som sikrer at døren kan tåle tunge belastninger. Til forskjell fra andre bruker ikke Schweiss C-kanaler eller tekniske skruer for å koble sammen rammen, noe som kan påvirke dørens integritet. Den fabrikk-sveisede dørrammen leveres ferdig montert og hengslet, noe som gjør installasjonen rask og enkel. Kraftige hengsler er plassert på hver opprettstående rørprofil på rammen for jevn fordeling av belastningen på bygningen, takkonstruksjonen og åpningen. De forsterkede dørene gir ekstra styrke og forhindrer bøying eller sagging når døren åpnes eller lukkes. Med hver dør fullt montert på fabrikken kan du spare verdifull installasjonstid.

Schweiss Bygg Din Egen Dør-kit

Http: Www Metalform Uk Wp Content Uploads 2023 02 Byod 1 Jpg Webp

Spar tusenvis av dollar ved å bygge din egen hydrauliske dør med Schweiss’ Bygg Din Egen Dør-kit uten å ofre kvalitet og unike designegenskaper. Bygg Din Egen Dør-kit gir kundene muligheten til å kjøpe større hydrauliske dørkomponenter som er riktig dimensjonert for Schweiss-porter. Kittet inkluderer et komplett sett med nye tungduty endehengsler og midtstolper med smørenipler, en fabrikkkoblet hydraulisk enhet fra Red Power, og alle nødvendige tetninger for å sikre en værtett dør. Høydepunktet i kittet er den innovative helstøpte hengseldesignen som omslutter stålrammeprofilene, noe som gjør den sterk og pålitelig. Den hydrauliske hengselen har også smørenipler som muliggjør enkel smøring fra innsiden av bygningen uten å fjerne den øverste værtette tetningen. Begynn med én dør, og snart vil du bestille din andre og tredje dør!

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

 • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.