[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Bestselgere

Trosterud grindport

51.500,-
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
75.000,-
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Bestselgere

Art on wall

11.250,-
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
METALFORM AS er ledende innen produksjon av høy kvalitets smijernsprodukter i Europa. Vi er et selskap som setter stolthet i produktene våre, med dyktige smeder og  moderne produksjonslokaler. I over 20 år har vi levert smijernsprodukter av høyeste kvalitet til våre kunder i Europa.

Vår fabrikk leverer smijern av høy kvalitet, smijernsproduktene er håndlagte av dyktige smeder med lang erfaring. Vi tilbyr utendørs smijernshagestoler, benker, bord, blomsterstativ, paviljonger, leskur, peistilbehør, lysstolper og mange andre smijernsprodukter. Vi tilbyr også i smijern: interiørprodukter, møbler, senger, lysestaker og vinstativ.

Metalform AS tilbyr et komplett sortiment av arkitektoniske produkter i smijern: porter, gjerder, rekkverk, balkonger, vindusgittere og mange andre produkter i smijern til hus og hage.

Vi er opptatt av å lage våre produkter i smijern med høyest mulig kvalitet for å tilfredstille våre kritiske og kvalitetsbevisste kunder.Vi har en moderne og effektiv fabrikk som innehar internasjonalt anerkjente sertifiseringer. Vårt firma er ISO 9001 sertifisert siden 2009, og vi fikk OHSAS 18001-sertifisering i 2007.

Klikk her for å lese mer om våre PRODUKTER