Beslag og tilbehør

METALFORM I SAMARBEID MED

2022 02 Frame 2 Png Webp

Heritage-kolleksjonen

Med Heritage-kolleksjonen tilbyr OTTOSTUMM et unikt utvalg av vindusbeslag fra ulike tidsperioder. Disse beslagene passer til forskjellige vindustyper som var vanlige fra slutten av 1800-tallet til midten av 1900-tallet. De gjenspeiler land- eller kulturspesifikke særegenheter når det gjelder bruken og funksjonen til vinduer på den tiden.

Håndtak, peg-stays, cremone-bolter og forbindelsesstenger var vanligvis synlige og hadde en mye høyere estetisk krav enn det de har i dag. Beslagene hadde ikke bare en praktisk funksjon som å åpne, lukke og ventilere, men de skulle også forbedre og forskjønne vinduene.

Noen produsenter produserer fremdeles i dag disse historiske beslagene med stor oppmerksomhet på detaljer, noe som gir OTTOSTUMM muligheten til å utstyre stålvinduer for nasjonale kulturminner med beslag som imøtekommer forventningene til historikere og arkitekter som har spesialisert seg innen bevaringsområdet.

Disse historiske beslagene utstråler en sterk nostalgi, og på grunn av deres grunnleggende funksjoner og lekne karakter blir de i økende grad brukt igjen for klassiske vinduer i moderne arkitektur.

2022 02 Brushed Brass Large 1 Png Webp

Klar til å starte ditt neste prosjekt?

Uavhenig om du er klar til å komme igang med ditt neste prosjekt eller bare trenger noe hjelp så er du velkommen til å sende oss en forespørsel.