FerroFinestra CPX TB

METALFORM I SAMARBEID MED

2022 02 Frame 2 Png Webp

Stål | Rustfritt stål

Koden CPX står for muligheten til å designe egendefinerte profiler med eller uten varmeisolasjon i stål og rustfritt stål. Slike skreddersydde profiler gir arkitekter og spesialiserte vindusprodusenter muligheten til å skille seg ut og følge sine egne ideer om vindusdesign.
Tykkelse, bredde og kontur på ytterflensene kan defineres fritt. Selve profilen består av høyisolert glassfiberarmert polyamid kombinert med en mekanisk festet ståladapter (CPX TB). Hvis det ikke er behov for varmeisolasjon, kan stål brukes i stedet for polyamid (CPX). Avanserte laserlinjer forbinder ytterflensene med selve profilen. Tilpassede CPX- og CPX TB-profiler åpner for et uendelig antall løsninger.

Tilpassede profiler har ikke standard sertifisering som våre standard profilsystemer, og krever land- eller prosjektspesifikk sertifisering. Ta gjerne kontakt med oss for testing og sertifiseringssupport.

2022 02 Screenshot 2021 12 15 At 14 43 1 2 Png Webp

Egenskaper ved CPX

  1. Stål- eller rustfrie stålytterflenser med skarpe hjørner
  2. Tilpasset design
  3. Selvklebende, ikke-krympende tetningslister
  4. Kan bruke dobbelt- og trippelglass
  5. Varmeisolasjon i glassfiberarmert polyamid eller massivt stål
  6. Kompatibel med ulike glasslister
  7. Kompatibilitet med eksisterende beslag
  8. Fast glass, enkel- og dobbelsidig åpnende vinduer som svinger innover og utover, topphengslede, vertikale og horisontale svingvinduer, vinduer og dører som åpner innover og utover.
2022 02 Screenshot 2021 12 15 At 14 43 2 2 Png Webp

CPX TB SECTIONS

2022 02 CPX TB Open In 1 1 Png Webp

Klar til å starte ditt neste prosjekt?

Uavhenig om du er klar til å komme igang med ditt neste prosjekt eller bare trenger noe hjelp så er du velkommen til å sende oss en forespørsel.