FerroFinestra CPX TB

METALFORM I SAMARBEID MED

2022 02 Frame 2 Png Webp

Stål | Rustfritt stål

Koden CPX står for muligheten til å designe egendefinerte profiler med eller uten varmeisolering i stål og rustfritt stål. Slike skreddersydde profiler gir arkitekter og spesialiserte vindusprodusenter muligheten til å skille seg ut fra mengden og følge egne ideer om vindusdesign.
Tykkelse, bredde og kontur på ytterflensene kan defineres fritt. Selve sjiktet består av høyt isolerende glassfiberforsterket polyamid kombinert med en mekanisk festet ståladapter (CPX TB). Hvis det ikke er behov for varmeisolering, kan stål brukes i stedet for polyamid (CPX). Avanserte laserlinjer forbinder ytterflensene med sjiktet. Tilpassede CPX- og CPX TB-profiler åpner for et uendelig antall løsninger.

Tilpassede profiler er ikke standard sertifisert som våre standard profilsystemer og krever en land- eller prosjektspesifikk sertifisering. Vennligst ta kontakt med oss for testing og støtte til sertifisering.

2022 02 Screenshot 2021 12 15 At 14 43 1 2 Png Webp

Egenskaper ved CPX

  1. Stål- eller rustfritt stålflenser med skarpe hjørner
  2. Skreddersydd design
  3. Selvklebende ikke-krympende glasslister
  4. Tilpasser seg dobbelt- og trippelglasering
  5. Varmeisolering med glassfiberforsterket polyamid eller massivt stål
  6. Kompatibel med ulike glasslister
  7. Kompatibilitet med eksisterende beslag
  8. Fastmonterte vinduer, enkeltsash- og dobbeltsash-vinduer, sidehengslede og bunnhengslede vinduer som åpner innover og utover, topphengslede, vipp- og dreie-vinduer, vertikale og horisontale svingvinduer, vinduer og dører som åpner innover og utover.
2022 02 Screenshot 2021 12 15 At 14 43 2 2 Png Webp

CPX TB SECTIONS

2022 02 CPX TB Open In 1 1 Png Webp

Klar til å starte ditt neste prosjekt?

Uavhenig om du er klar til å komme igang med ditt neste prosjekt eller bare trenger noe hjelp så er du velkommen til å sende oss en forespørsel.