rp tec 80-1

En bærekraftig og sterk løsning! Tilleggskonstruksjon med mullion-transom-design for stål- og treunderlag med en ansiktsbredde på 80 mm. Dens designfordeler inkluderer passform for 0° takglass. En annen overbevisende funksjonell fordel er at rp tec 80-1 oppfyller passive byggekrav.

rp tec 60-1

Tilleggsglassvegg sterkt anbefalt for bærekraftig og fremtidsrettet arkitektur. Rp tec 60-1 møter passive byggekrav og kan også konfigureres som en oppvarmet glassvegg. Dens designfordeler inkluderer dens egnethet for 0° takglasering.

rp tec 60

Mullion-transom glassfasade med en bredde på 60 mm og et bredt spekter av fordeler. Stål gir høy strukturell styrke kombinert med maksimal gjennomsiktighet. Dette legger grunnlaget for store spenn, slanke geometrier og høy glassvekt.

rp tec 55-1SG

All-glass fasade (strukturell glassering) konfigurert som en tilleggsstruktur av mullion-transom-design for stål- og treunderstrukturer, perfekt for gjennomsiktig, moderne arkitektur og med en ansiktsbredde på 55 mm.

rp tec 55-1

Tilleggsvegg av mullion-transom-design for stål- og treunderkonstruksjoner. Dens designfordeler inkluderer passende for 0° takglazing. En overbevisende funksjonell fordel er at rp tec 55-1 oppfyller kravene til passiv bygging.

rp tec 55

Et system som tilbyr økt sikkerhet på alle områder. Med en bredde på 55 mm og stor fleksibilitet når det gjelder design, er denne fremragende stålmullion-transom-gardinveggen innbruddssikker opp til RC3 og egner seg til vertikale og polygonale konfigurasjoner, samt til takløsninger med 00 graders helning.

rp tec 50-1SG

Helglass fasadevegg (strukturell glassering) konfigurert som en tilleggskonstruksjon av mullion-transom design for stål- og treunderlag, perfekt for transparent, moderne arkitektur og med en slank ansiktsbredde på 50 mm.

rp tecline 60

Fordi mindre er mer: RP Tecline 60 reduserer høydebredder og konstruksjonsdybder til et minimum. Takket være stålets enestående strukturelle egenskaper gir fasadesystemet maksimal eleganse og lett gjennomtrengning – og uten behov for kostbare tilleggstiltak som innsetting av armeringsprofiler!

rp tecline 50

Fordi mindre er mer: RP Tecline 50 reduserer høydebredder og konstruksjonsdybder til et minimum. Takket være stålets enestående strukturelle egenskaper gir fasadesystemet maksimal eleganse og lett gjennomtrengning – og uten behov for kostbare tilleggstiltak som innsetting av armeringsprofiler!

rp tecline 40

For mindre er mer: RP Tecline 40 reduserer høydebredder og konstruksjonsdybder til et minimum. Takket være stålets enestående strukturelle egenskaper gir fasadesystemet maksimal eleganse og lett gjennomtrengning – og uten behov for kostbare tilleggstiltak som innsetting av armeringsprofiler!