Paxos sikkerhetsdør

Varenummer: 41011 Kategori:

Dør i massivt smijern. Produseres i ønsket størrelse og farge.

45.000,-
  • Galvanisert
  • Ikke galvanisert

Skriv inn lengden og høyden du vil ha og trykk oppdater for ny pris

Bestillings farger

10 til 12 uker leveringstid

Paxos sikkerhetsdør er en solid og sikker dør i massivt smijern. Den produseres for at du som kunde skal kunne føle deg trygg i hjemmet. Døren passer for deg som ønsker ekstra sikring utenfor inngangspartiet. Samtidig får du et lekkert innslag til fasaden på huset.

Paxos sikkerhetsdør leveres til konkurransedyktige priser og er et av de aller beste alternativene på markedet. Den krever minimalt med vedlikehold og er et godt valg som du garantert blir fornøyd med.

Døra kan leveres i den størrelsen og fargen som kunden ønsker. Som alle våre smijernsprodukter er den håndlaget med materialer av ypperste kvalitet.

Våre smijernsprodukter lages manuelt av dyktige smeder med lang erfaring, ved en av Europas mest moderne produksjonsfasiliteter.

Vi skreddersyr våre produkter til hver enkelt kundes behov og holder våre varelagre til et minimum. Ved å ha lave varelagre kan vi gi deg som kunde enda bedre priser.

Våre smijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på 10-12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.

Vekt 130.00 kg
Dimensjoner 2000 × 2000 cm