Designdusj hjørne

Varenummer: 7000822 Kategorier: , ,

Vegg og dør i massivt stål med glass. Produseres i ønsket størrelse og farge.
Beregnet for våtromsområder.

55.125,-
  • Galvanisert
  • Ikke galvanisert

Skriv inn lengden og høyden du vil ha og trykk oppdater for ny pris

10-12 uker leveringstid

Designdusj hjørne er noe av det lekreste og mest elegante du kan ha på et bad. Det har sidefelt i massivt stål med glass og er beregnet for våtromsområder. Dusjhjørnet kan produseres i den fargen og størrelsen som kunden ønsker.

Våre dusjløsninger er inspirert av våre populære dører og vegger av stål og glass. Alle våre dører og vegger er håndlaget og materialene som brukes er av høyeste kvalitet.

Alle våre dusjløsninger galvaniseres i tillegg til å være pulverlakkerte, slik at de tåler belastningen fra vann mye bedre uten å ruste.

Vi skreddersyr alle våre vegger og dører, så du som kunde skal få akkurat det uttrykket du ønsker deg. Vi produserer CAD-tegninger når vi lager skreddersøm og oversender dette i PDF, slik at vi sammen blir helt enige om uttrykket og målene som ønskes.

Veggen og dørene leveres med 4 mm sikkerhetsglass, umontert for tryggere frakt. Det er fullt mulig å endre glasstype ved behov. Vi leverer til hele Norge.

Alle våre stålprodukter lages manuelt av dyktige smeder. Vi holder våre varelagre til et minimum og kan dermed gi deg som kunde enda bedre priser.

Vekt 5.50 kg
Dimensjoner 2170 × 2404 cm