Zeus grindport er en elegant og dekorativ port med lekkert design. Den er laget i massivt smijern og kan produseres i den størrelsen og fargen du som kunde ønsker. Hva med å velge detaljer i gull, kombinert med svart smijern? Dette gir et meget lekkert uttrykk som du garantert blir fornøyd med.
n
nZeus grindport skreddersys etter dine behov og passer like godt utenfor hjemmet som på hytta. Den krever lite vedlikehold og har meget lang levetid.
n
nAlle våre smijernsporter er håndlaget av dyktige smeder med lang erfaring. Materialene som brukes er alltid av høyeste kvalitet, for å forsikre oss om at du som kunde blir fornøyd.
n
nVi holder våre varelagre til et minimum for å kunne gi deg enda bedre priser. Smijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.
n
nAlle våre produkter produseres ved vårt nylig moderniserte produksjonsanlegg for å sikre høyeste kvalitet og møte internasjonale krav og bestemmelser.