Rosa gelender er et tradisjonsrikt og lekkert rekkverk i smijern. Det har rose- og roseblad-detaljer. Rosa gelender er godt å holde i og har lang levetid. Med sine vakre farger og eksklusive utførelse, gir dette rekkverket hjemmet eller feriehuset ditt et koselig preg.
n
nVåre smijernsrekkverk er håndlaget av dyktige smeder med lang erfaring. Materialene som brukes er alltid av høyeste kvalitet, for å forsikre oss om at du som kunde blir fornøyd.
n
nVi holder våre varelagre til et minimum for å kunne gi deg enda bedre priser. Smijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.
n
nAlle våre produkter produseres ved vårt nylig moderniserte produksjonsanlegg for å sikre høyeste kvalitet og møte internasjonale krav og bestemmelser.
n