Rhea smijernsdør er en buet dør i massivt smijern med lekker utforming. Den passer utmerket både på hytta, landstedet og hjemme. Denne døra vil ta fasaden din opp til neste nivå.
n
nRhea smijernsdør er laget med materialer av høyeste kvalitet. Vi skreddersyr våre produkter for å tilpasse oss behovet til hver enkelt kunde. Døra kan derfor leveres i den størrelsen og fargen du måtte ønske.
n
nAlle våre smijernsdører er håndlaget av dyktige smeder med lang erfaring ved en av Europas mest moderne fabrikker. Våre smijernsprodukter krever minimalt med vedlikehold og tilbys til konkurransedyktige priser.
n
nVi holder våre varelagre til et minimum for å kunne gi deg som kunde enda bedre priser.
n
nSmijernsprodukter som vi ikke har på lager, har en leveringstid på 10-12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.