Hoff Gjerde er et gjerde av høyeste kvalitet og eksklusiv utførelse. Med sitt tidløse design passer gjerdet utenfor de fleste typer boliger og hytter. Både stilfullt og sikkert får dette gjerdet deg til å føle deg hjemme. Det passer også utmerket rundt næringsbygg for bedrifter som er opptatt av høy kvalitet og stil.
n
nAlle våre smijernsgjerder er håndlaget og materialene som brukes er av høyeste kvalitet. Vi tilpasser lengde og størrelse etter dine behov. Du kan være sikker på at du blir fornøyd med dette solide gjerdet av høy kvalitet.
n
nVåre smijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på 6-8 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.
n
nProduktene våre lages manuelt av dyktige smeder. Vi holder våre varelagre til et minimum og kan derfor tilby deg som kunde enda bedre priser og mer for pengene.