Designdusj hjørne er noe av det lekreste og mest elegante du kan ha på et bad. Det har sidefelt i massivt stål med glass og er beregnet for våtromsområder. Dusjhjørnet kan produseres i den fargen og størrelsen som kunden ønsker.
n
nVåre dusjløsninger er inspirert av våre populære dører og vegger av stål og glass. Alle våre dører og vegger er håndlaget og materialene som brukes er av høyeste kvalitet.
n
nAlle våre dusjløsninger galvaniseres i tillegg til å være pulverlakkerte, slik at de tåler belastningen fra vann mye bedre uten å ruste.
n
nVi skreddersyr alle våre vegger og dører, så du som kunde skal få akkurat det uttrykket du ønsker deg. Vi produserer CAD-tegninger når vi lager skreddersøm og oversender dette i PDF, slik at vi sammen blir helt enige om uttrykket og målene som ønskes.
n
nVeggen og dørene leveres med 4 mm sikkerhetsglass, umontert for tryggere frakt. Det er fullt mulig å endre glasstype ved behov. Vi leverer til hele Norge.
n
nAlle våre stålprodukter lages manuelt av dyktige smeder. Vi holder våre varelagre til et minimum og kan dermed gi deg som kunde enda bedre priser.