Brønshøj grindport er en stilren og elegant port i klassisk design. Den er laget i massivt smijern av ypperste kvalitet og krever minimalt med vedlikehold.
n
nBrønshøj grindport er et tidløst og godt valg for den kvalitetsbevisste kunden.
n
nSom alle våre smijernsporter, er Brønshøj grindport håndlaget av dyktige smeder med lang erfaring. Materialene som brukes er alltid av høyeste kvalitet, for å forsikre oss om at du som kunde blir fornøyd.
n
nVi holder våre varelagre til et minimum for å kunne gi deg enda bedre priser. Smijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.
n
nAlle våre produkter produseres ved vårt nylig moderniserte produksjonsanlegg for å sikre høyeste kvalitet og møte internasjonale krav og bestemmelser.