Nes smijernsgjerde er et funksjonelt og solid gjerde med utallige bruksområder. Med sin rene stil og robuste struktur, er dette et gjerde du kan være sikker på å bli fornøyd med. Nes smijernsgjerde vil kunne brukes i de fleste omgivelser, og det vil passe like godt i dag som i fremtiden.
n
nNes smijernsgjerde passer godt sammen med enten Nes port eller Nes hageport i smijern. Gjerdet kan leveres i den størrelsen og fargen som kunden ønsker. Vi har lang erfaring med å skreddersy produkter etter kundens behov.
n
nAlle våre smijernsgjerder lages manuelt av dyktige smeder, med materialer av høyeste kvalitet. Vi holder alltid våre varelagre til et minimum og kan derfor gi deg som kunde enda bedre priser.
n
nSmijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.