DUSJLØSNINGER I STÅL

Våre dusjløsninger lages for hånd og tilpasses til alle åpninger.

DUSJLØSNINGER I STÅL

BLI VÅT MED STIL

Våre dusjløsninger kan utformes til å passe et hvert baderom og du har utallige designmuligheter. Resultatet blir eksklusivt.

Vi har mange design tilgjengelig, inkludert faste vegger, dører og skyvedører. Dusjløsningene våre lages av rustfritt stål, så du trenger ikke og bekymre deg for at det vil ruste. Dusjløsninger i stål blir mer og mer populært når det gjelder å gi badet en wow-faktor.

Farger

Metalforms stål vinduer varm-galvaniseres før pulverlakkering og kan fås i alle forskjellige fager. Fargen bakes på ved høy temperatur for å gi et førsteklasses resultat.

Selv om vi kan tilby alle verdens farger velger de aller fleste kundene våre svart 9005 – kanskje er det for vanskelig å velge.

Overflatebehandlinger

Majoriteten av våre eksterne stålprodukter er varm- galvanisert etter EN ISO BS 1461 standard og er tilgjengelig i en rekke Akzo Nobel pulverlakk farger. For å oppnå et utmerket resultat bakes fargen på ved høy temperatur. Vi har en mengde forskjellige farger å velge mellom og hjelper deg gjerne om du trenger råd eller veiledning. Du kan også velge mellom flere typer overflatebehandlinger som patina, rust, bronse, rustfritt stål, rå overflate, galvanisert og corten stål. Er du ute etter noe annerledes har vi det du trenger

Pulverlakkert

Gloss, matt, vintage, røff tekstur

Rå Overflate

Klar gloss, matt klar semitransparent med hvilken som helst fargetone

Rustfritt Stål

Børstet, polert og sandblåst

Artistisk – Rust

Vår helt egen pulverlakk system for rust farget utrykk

Corten Stål

Spesial stål som skifter farge over årenes løp

Bronse

En av de tidligste metallene

Galvanisert

Beskyttende belegg av sink for stål eller jern

Patina

En kjemisk reaksjon som skaper en kunstnerisk og unik og overflate

Kontakt Oss

Send oss en forespørsel ved å fylle ut kontaktskjemaet og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe eller sende en e- post til salg@metalform.no.

Noen av Våre Fornøyde Kunder