Bjørnenga 6 – OBOS – Hogne Myrvold & Co AS

Metalform AS har levert til OBOS sine nybygg på Bjørnenga 6:

  • Terasse rekkverk komplett til alle leiligheter inkludert skiller
  • Franske balkonger
  • Trappe rekkverk og håndløpere til innvendige og utvendig trapp.
  • Rekkverk til garasjerampe

Vår oppdragsgiver har vært Hogne Myrvold & Co AS og byggherre var OBOS.

Bjørnenga 6 er en del av Storøya på Fornebulandet. Omgivelsene er nydelige, ligger rett ved strandkanten i vakre naturomgivelser.
Fornebulandet ligger i Bærum kommune i Akershus, nærmeste nabo til Oslo, mellom Lysakerfjorden og Holtekilen.

Litt informasjon om området hvor prosjektet har vært gjennomført:

Fornebulandet fremstår i dag som et pusterom mellom fjorden og byen. Nansenparken ligger midt i hjertet av Fornebulandet og er omringet av plener og eng, gang- og sykkelstier, leke- og oppholdsområder med trær, busker og blomster. Øverst i parken ligger det gamle flytårnet fra 1939 som et landemerke og en påminnelse om det som en gang var. Fra flytårnet risler vann fra en arkitektonisk, vakker kanal av stål, glass og naturstein, gjennom hele parken og ned til den 5.800 m2 ² store Sentraldammen. Som en godt bevart hemmelighet ligger Storøyodden med en av Norges flotteste sandstrender. Området byr på fire baner for sandvolley, bordtennis, kiosk med utekafé, dusj og utegriller. Litt lengre inn på Storøya ligger Storøya grendesenter med en sterk miljøprofil. Grendesenteret inneholder en helt ny barneskole, barnehage og familiesenter med mange tilbud som bordtennissenter, kunstgressbane og grusbane/skøytebane.

På Storøya – et av de mange flotte områdene på Fornebu – ligger byggene vendt mot fjorden, og boligene har svært gode solforhold. Området ligger sør på Fornebulandet og grenser ned mot vannet med Koksabukta i sør og Storøykilen i vest. Nærmeste nabo er fjorden og store friluftsområder.

Metalform takker for tilliten som har vært gitt av oppdragsgiver i dette prosjektet.

Metalform har gjennomført prosjektet med høy grad av kvalitet mot oppdragsgiver og byggherre og levert under hele prosessen i forhold til avtalte tidsfrister og fremdriftsplaner.