Betingelser & Vilkår

Denne informasjonskapselerklæringen ble sist oppdatert 14. august 2020 og gjelder for borgere i EU og EØS.

1. Introduksjon

Vårt nettsted, https://metalform.no (heretter "nettstedet") bruker informasjonskapsler og annen relatert teknologi (for enkelhets skyld blir alle teknologier referert til som "informasjonskapsler"). Informasjonskapsler legges også ut av tredjeparter vi har engasjert. I dokumentet nedenfor informerer vi deg om bruk av informasjonskapsler på nettstedet vårt.

2. Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten enkel fil som sendes sammen med sidene på dette nettstedet og lagres av nettleseren din på harddisken på datamaskinen eller en annen enhet. Informasjonen som er lagret der, kan returneres til våre servere eller til serverne til de relevante tredjepartene under et påfølgende besøk.

3. Hva er skript?

Et skript er et stykke programkode som brukes til å få nettstedet vårt til å fungere skikkelig og interaktivt. Denne koden kjøres på vår server eller på enheten din.

4. Hva er et web -beacon?

Et web -beacon (eller en pixel tag) er et lite, usynlig stykke tekst eller bilde på et nettsted som brukes til å overvåke trafikk på et nettsted. For å gjøre dette lagres forskjellige data om deg ved hjelp av web -beacons.

5. Samtykke

Når du besøker nettstedet vårt for første gang, viser vi deg en popup med en forklaring om informasjonskapsler. Så snart du klikker på "Alle informasjonskapsler", godtar du at vi bruker alle informasjonskapsler og plug-ins som beskrevet i forgrunnsvinduet og denne informasjonskapselerklæringen. Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler via nettleseren din, men vær oppmerksom på at nettstedet vårt ikke lenger fungerer som det skal. Mer informasjon om informasjonskapsler som brukes av Google https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Klar til å starte ditt prosjekt?

Fyll ut formularet under her for raskt og enkelt få et uforpliktende tilbud fra oss.

Ta Kontakt